Mat & Bar

Mat & Bar endast öppet under vintertid, sommartid vid större förfrågningar och grupper


Vi serverar kvällens Husmanskost


Oavsett vad du ägnar dig åt för aktiviteter när du bor hos oss kommer du att behöva god och härlig måltid för att hålla dig på topp. Därför serverar vi en portion med hemlagad husmanskost inklusive sallad och bröd. Sedan är du redo för backen, skidspåren, skotern eller vad du än vill göra i vinteridyllen!

Mat som du håller dig på 


Försgårdens restaurang och bar har öppet från och med 30/12 till och med 4/4. Här kan du under vintersäsongen antingen ta del av halvpension om du är boende hos oss eller boka ett bord för att bara avnjuta en god middag. Bokning sker då senast dagen innan. Middagen serveras kl. 19:00 och baren är öppen från 17.00 till 20.00 helger och har fullständiga rättigheter. 
 
Vi tycker att det är viktigt att maten både mättar och glädjer dina smaklökar. Därför serverar vi bara husmanskost som är hemlagad  Vi serverar ingen á la carte utan menyn ser olika ut från dag till dag. Om du vill boka bord hos oss kan du därför alltid ringa och kolla hur menyn ser ut för just den dag du är intresserad av. 

Frukostbuffé varje morgon


Lika som med våra middagar kan vår frukostbuffé avnjutas av både boendegäster och personer som inte övernattar hos oss. För dig som inte bor hos oss kostar frukosten 100 kronor per person. Hos oss får du en trevlig och varierad frukost. Vill du ha yoghurt, flingor, hembakt bröd, salami, juicer, eller kanske en riktigt skidåkarfrukost med gröt? Oavsett vad du gillar att äta till frukost hittar du det hos oss.
Frukostbuffén serveras kl.08.00-09.00 vardagar Helger kl. 08.00-09.30

Boka

Bo hos oss

Kontakta oss