Grupp & Konferens

Bygg gemenskap i inspirerande natur


Med närhet till både Sälen-fjällen och Kläppen kan ni som kommer hit i grupper bygga upp gemenskapen genom allt från längdskidåkning och slalom till hundspann och snöskoteråkning. Efter era aktiviteter får ni slappna av på Försgården i en hemtrevlig och mysig miljö med god husmanskost.
 
När ni anländer till oss välkomnas ni av vår trevliga personal som är redo att ta hand om er, med personlig service och välkomponerad husmanskost. Oavsett om det handlar om en flerdagarskonferens eller en gruppresa med vänner och arbetskamrater, så har vi det perfekta utbudet för er.
​​​​​​​
Försgården Fjällpensionat ligger mitt i inspirerande natur med närhet till både avslappnande och underhållande aktiviteter. För längdskidåkning och utförsåkning finns både Sälen-fjället och Kläppen, med varierad åkning som passar alla. Om ni istället vill ha mysiga turer med hundspann eller skotrar finns även det i närheten, där vi har samarbeten med olika aktörer. Vi kan ordna med ski-pass och även hjälpa till att boka aktiviteter.
 
Vi serverar frukostbuffé och middagsbuffé. Om ni även vill ha lunch går det bra att lägga till i form av luncher på plats , ute i naturen eller lunchlådor att ta med på era aktiviteter.

Konferens i en härlig miljö

​​​​​​​
Om det finns något som boostar effektivitet är det att vara nära naturen. Hos oss kan ni ha hel- eller flerdagskonferens med övernattning på vårt hemtrevliga pensionat. Vi utformar tillsammans upplägget på er konferens och kan bistå med mat, fika och underhållning. Lägg till några uppfriskande aktiviteter där ni också kan ha team-building.
 
Om det är något ni undrar över gällande konferenser på Försgården är det bara att kontakta oss.

Läs mer...

Bo hos oss

Mat & Bar

Att göra i Sälen