Om Försgården 

Fräscha rum i en avkopplande miljö


Försgården är ett familjeägt pensionat där hemtrevlighet kombineras med högkvalitativ husmanskost och stimulerande utomhusaktiviteter. När du bor hos oss kan du boka halvpension så att du kan koppla av mellan skidåkning, hundspann, skoteråkning eller vilken aktivitet du än tänker ägna dig åt. Välkommen ut i naturen!
 
Slalom, längdskidåkning eller hundspann? I Sälen finns allt!
När du ankommer Försgården möts du av två gammeldags byggnader som ligger i en idyllisk natur. Om vintern är träden snöklädda och du kan värma dig framför den öppna spisen efter en skidtur i spåren. I vårt familjeägda pensionat kan du njuta av husmanskost som både ger dig energi till morgondagens aktiviteter och glädjer dina smaklökar.
 
Försgården passar alla. Oavsett om ni är en grupp som ska åka på träningsläger eller ha konferens, ett par som vill åka skidor och umgås eller en familj som vill njuta av en fjällenresa är vi boendet för er. Här kan du välja om du vill ha halvpensionat eller bara frukostbuffé, beroende på vad som passar just dig eller ditt sällskap.

Bar, avslappning och badtunna

​​​​​​​
I restaurangen serveras hemlagad husmanskost när du förbokat din middag, Vi erbjuder även en barmeny  (ej á la carte) , och vår bar har fullständiga rättigheter.
Vi har upp till  54 bäddar fördelat över 15 rum, där vi har både dubbelrum och flerbäddsrum beroende på vad du är ute efter. Rummen är inredda i modern dalastil.
​​​​​​​Dusch och toalett delas med övriga gäster, vi har bastu och sällskapsrum. Du kan bland annat titta på teve, spela dart, njuta av musik från jukeboxen, sitta framför den öppna spisen eller slappna av i spa badtunnan.