Tvåbäddsrum - Våningssäng eller enkelsängar

Mysiga rum i idyllisk natur


När du laddar inför vasaloppet eller är med din partner på en fjällresa med mycket slalomåkning krävs det en god natts sömn för att orka med morgondagen. Vi har flera trevligt inredda tvåbäddsrum där du antingen kan sova i våningssäng eller två enkelsängar. Varje morgon kan du njuta av en god frukostbuffé innan du kliver ut i vinteridyllen.

Boka gärna våran Husmanskost som serveras på kvällarna.
 Alla rum delar på badrum.  Dusch och wc finns i korridor!
Gårdshuset har Herr/dam duschrum samt gemensambastu.

Dubbelrum 

Våra dubbelrum har enkelsängar samt ett bort och två stolar och tvättfat på rummen, sänglinnen och handduk ingår bäddar gör du som gäst.

Tvåbäddsrum 

Våra tvåbäddsrum har en våningssäng på rummet samt bort och stol och tvättfat på rummen,  sänglinnen och handduk ingår bäddar gör du som gäst.

Tvåbäddsrum -Economy-

Våra tvåbäddsrum har en våningssäng på rummet samt bort och stol och ej tvättfat på rummet,  sänglinnen och handduk ingår bäddar gör du som gäst.

Återhämta dig

​​​​​​​
Att spendera en helg eller en vecka i fjällen är både stimulerande och avkopplande på samma gång. Men oavsett om du är själv eller tillsammans med någon krävs det rejäla måltider och en god natts sömn för att du ska orka med allt som Sälen och Kläppen har att erbjuda. Därför har vi enkla rum inredda i modern dalastil, där du får lugn och ro efter dina utomhusaktiviteter. Njut av vår hemlagade husmanskost till middag innan du kryper till kojs i våra mysiga rum med högkvalitativa resårbäddmadrasser.
 
Med halvpension får du middagar samt frukostbuffé hos oss. Badrum delas med övriga gäster.

Se Våra övriga rum..

Bo hos oss

Flerbäddsrum

Villa Bergli Malung 

​​​​​​​Självhushållhotell / Bed and Breakfast