Flerbäddsrum - 3 bäddsrum, 4 bäddsrum och 6 bäddsrum

Mysiga rum i idyllisk natur


Oavsett om ni är på en fjällresa med familjen, en resa med skolklassen eller bara umgås med jobbarkompisarna är det viktigt att ni får slappna av i lugn och ro efter en hel dag med aktiviteter. Vi har flerbäddsrum där ni kan bo mellan tre och sex personer, i våningssängar och enkelsängar. Rummen är trevligt inredda i dalastil och ger dig den perfekta avkopplingen efter en dag i naturen.

​​​​​​​​​​​​​​OBS! Alla rum delar på badrum.  Dusch och wc finns i korridor!

Återhämta er mellan dagarna


Att spendera en helg eller en vecka i fjällen är både stimulerande och avkopplande på samma gång. Men oavsett om du är själv eller tillsammans med någon krävs det rejäla måltider och en god natts sömn för att du ska orka med allt som Sälen och Kläppen har att erbjuda. Därför har vi enkla rum inredda i modern dalastil, där du får lugn och ro efter dina utomhusaktiviteter. Njut av vår hemlagade husmanskost till middag innan du kryper till kojs i våra mysiga rum med högkvalitativa resårbäddmadrasser.
 
Med halvpension får ni middagar samt frukostbuffé hos oss. Badrum delas med övriga gäster

Testa spåren, åk slalom eller flyg fram över snön med skoter


Vi på Försgården har flera samarbeten som gynnar dig som gäst hos oss. Tillsammans kan vi hitta de aktiviteter som du vill testa på och hjälpa dig att veta vart du ska vända dig. Om du vill åka utförsåkning har du både Kläppen och Sälen-fjällen där det finns åkning för alla, oavsett kunskapsnivå. Om du istället vill åka längdskidor hittar du otaligt med spår i närheten av Försgården.
 
Något som är svårslaget är att åka hundspann fram genom vinterlandskapet. Koppla av och njut av naturen inbäddad bakom hundarna och föraren. Om du vill ha något där du själv styr finns det skotrar att hyra. Oavsett vad du vill göra kan du prata med oss så hjälper vi dig!

Läs mer...

Bo hos oss

Tvåbäddsrum

Stugor